0 Läs mer >>
Personalfesten i fredags blev helt galen med trevligt sällskap, god dricka och god mat :)
Somnade i alla fall som en stock när jag kom hem, haha!

Idag har jag varit ledig. Var och klippte och färgade håret hos Cia idag- Jag blev riktigt nöjd! Alltid roligt med lite förändring ;) När jag ändå skulle hem så körde jag in om mormor och morfar och hälsade på :) Man får ju passa på när man är ledig.


Nya blonda slingor och några bruna effekt slingor i underhåret :)

Galet

0 Läs mer >>

Mamma och pappa var här en dag i förra veckan och hjälpte oss med att få upp vår nya tavla :) Vi köpte den på IKEA och det var love at first sight. Nu hänger den så fint ovanför soffan och där hänger den bra ;)

Äntligen

0 Läs mer >>
Ikväll gäller det = Personalfest, och det bästa av allt: Jag kan dricka för jag är ledig i morgon, WOHO!
Festen ska vara hos Tobbe och Elin så jag och Sandra ska ta tåget till Klippan halv 1. Ska möta upp henne vid Kärnan trapporna om ca en halvtimme, så ska i alla fall jag köpa mig en Chailatte på Espresso House :) Mums..
När vi anländer i Klippan ska jag till Elin och korka upp en flaska Rosé vin och förhoppningsvis hinner vi med en go ansiktsmask innan vi fixa till oss :)

Berättar mer i morgon om hur kvällen har varit :)
Ha en underbar fredagskväll allihopa !

P-fest :)

0 Läs mer >>
Jag har blivit dålig på att uppdatera igen. Ska försöka skärpa mig :)
Ska strax köra till Klippan och luncha med Elin innan P-mötet. Men jag ska in om systemet när jag ändå kör där förbi.
Efter p-mötet ska jag på massage en halvtimme, idag får hon knåda ordentligt!
och jag hoppas på en lång promenad med älsklingen när vi har ätit ikväll. Håller tummarna för att det inte regnar ikväll!

19-05-11

0 Läs mer >>
Har haft en underbart lugn och skön helg :) Min allergi har dock slagit till ordentligt, tappar rösten i mellanåt och näsan bara rinner och stoppar.
I Fredags gjorde jag min efterlängtade dermal anchor i handen, efter två år så vågade jag göra den ;)
Var på kalas i lördags hos Tobbe, det var jätte roligt :) Synd att man inte träffas oftare.

Hela helgen har jag varit hos mamma och pappa för Richard har varit på Skogsfylla. Jag har saknat honom hela helgen men det har ändå varit "skönt" att få vara utan varandra några dagar.

Idag körde jag till Billesholm för att klippa till min lugg och det blev hur bra som helst, nu hänger den inte ner i ögonen på mig :) Efter det så åkte jag, Robin och Leo till mormor och morfar och hälsade på. Ska äta kvällsmat när favoriten kommer hem. Medans jag väntar får det bli lite slappe i soffan och tv tittande :)

Helgen