0 Läs mer >>
Allting gick bra hos barnmorskan igår (vanlig rutinkontroll). Vi fick en ny tid nästa Fredag, om bebisen inte har kommit tills dess :)!
 
Igår kväll hade jag så fruktansvärt ont i huvudet, vilket jag har haft i princip till och från sen den 8 Juni speciellt på kvällar och nätter. Men när jag skulle gå och lägga mig... poff! borta. och när jag har varit uppe på toa inatt... ingen huvudvärk! Helt otroligt, så underbart!! Det kommer jag antagligen leva på idag, hihi. Hoppas att den kan hålla sig borta nu. Jag har annat att koncentrera mig på ;)!
 
Tog mig en sovmorgon idag, vilket behövdes :) Har precis fått i mig frukost och vid 12- tiden ska jag träffa min kusin och hennes pojkvän en runda.
 
Ha en bra dag allihopa :)
 
 

äntligen

0 Läs mer >>
Idag är det egentligen uträknat att vår bebis ska födas :) men icke! Det blir inget barnafödande idag... om det inte sker ett mirakel dvs.. ;)
Förra veckan var jag på en extra kontroll på Lasarettet eftersom vår lilla bebis är ganska liten men som tur var så är det ingen fara för det är fullt normalt :) Så nu är det bara att vänta tills bebisen är redo att komma ut till den stora världen.
Men ett besök hos barnmorskan blir det i alla fall idag! Vår barnmorska har semester så det blir ett besök hos en annan, men det ska väl gå lika bra de :)!
 
Det är alltid lika mysigt att höra hjärtljuden ♥

270612

0 Läs mer >>
Igår var det begravning för min morfar. Det har känts väldigt konstigt sen han gick bort, som att allt bara är en dröm! Men när jag såg kistan igår och tog ett sista farväl, så förstod jag verkligen att han är borta. Hoppas att han har det bra där han är nu och att han slipper vara sjuk!
 
♥ älskade morfar, vi saknar dig så ♥
vila i frid

0 Läs mer >>
Igår var jag på shoppingrunda med mamma och mormor :) Det blev en väldigt lång runda och jag var helt slut efteråt men det var mysigt att vara iväg med dom. Både jag och mormor fyndade varsin jacka, helnöjda båda två ;)!
Kvällen spenderades i soffan, några avsnitt av Grey´s och en film sen hoppa vi i säng.

Idag är jag tröttare än tröttast. Får verkligen hoppas att jag piggnar till efter en dusch :)

gårdagen

1 Läs mer >>
Igår var jag hos barnmorskan. Det är lika mysigt varje gång att få höra bebisens hjärtslag och nu är det bara 13 dagar kvar :)! Mindre än två veckor kvar, hihi. Vart har denna tiden tagit vägen? Oh vad vi längtar efter den lill* ♥
Igår kväll var vi och blev fotade utav Andy och när vi fick se ett smakprov så såg man verkligen att magen har förändrats och sjunkit ner. Det ska bli mycket spännande att få se slutresultatet och då lägger jag upp bild :)

Jag tycker så synd om min mormor. Både hennes man och hennes syster har gått bort nu, båda två inom en vecka. Inte ens de för det är bara några dagar. Man kan väl trösta sig med att båda två har det bättre nu än vad dom har haft den sista tiden

♥♥♥

140612

0 Läs mer >>
I Söndags fyllde jag 23 år och det var inte vilken födelsedag som helst för det blev väldigt konstigt.
Min kära morfar gick bort på förmiddagen... Helt tom inuti så hade vi kalas ändå sen åkte vi till mamma och pappa på eftermiddagen/kvällen "firade" mig lite och vi fick prata av oss..

Alla mår dåligt över detta såklart. Men morfar har varit sjuk i några år och nu har han äntligen fått lugn och ro, slipper sjukhus och han finns på en bättre plats!

♥ Vila i Frid morfar ♥

födelsedagen

0 Läs mer >>
Skratt och gråt på samma gång. Minns min student som igår! Vilken lycka.

Det första jag hörde i morse när jag gick utanför dörren var visselpipor och studenternas lyckoskrik. Helt underbart! Det smittar av sig. Har levt i ett lyckorus idag!

Idag är det Martinas tur att ta studenten (Richards kusin) så nu ska jag göra mig färdig !!!

Stort grattis till henne :)

Studenten

0 Läs mer >>
Igår behövde både jag och mamma en "mor och dotter dag". Så vi körde till Höganäs Outlet för lite shopping :) Oh där var en massa fint, det får bli en tur dit efter den lill* har kommit. Vi hittade väl inte tillräckligt mycket där tyckte vi, så vi körde vidare till Väla. Det var en välbehövd dag för oss båda två så vi kunde få tänka på lite annat, tack så hemskt mycket min älskade mamma ♥ !

Idag har mitt humör varit lite sisådär, men det börjar väl ordna upp sig! Ska ta denna dagen till att gå ner i stan (hur länge jag nu orkar). Har spanat in några grejer som jag antagligen får med mig hem idag!

Ha en bra dag allihopa .

070612

0 Läs mer >>

Här är lite av det vi fick på Babyshowern :) Jag är super glad för allting.
Igår fick vi tvättat alla kläderna och i helgen ska det strykas så det kommer på sin plats.

full rulle