0 Läs mer >>

Fick gjort en hel del igår, dock inte allt så ska försöka hinna med de när Richard kommer hem ikväll :). Både flitiga och stressade.

Men idag är det en ny dag och nya tag :). Idag unnar vi oss en tur till Väla med Helena! Det är vi värda ;)

Ha en bra dag.

Väla

0 Läs mer >>
Snart ska jag köra och lämna Julia hos hennes farmor som ska passa henne några timmar. För mig bär det av till Willys, Apoketet och sen hem för att städa lägenheten så den inte ser för jävlig ut på Fredag.
 
Har inte hunnit skriva något här än men vi ska sälja lägenheten för vi har hittat ett hus vi vill ha :)
Lägenheten ligger nu ute på försäljning och på Fredag har vi tre visningar. Hoppas att någon är så intresserad att dom lägger ett bud väldigt snart :)
 
 
Här är länken på lägenheten (sprid gärna vidarre):
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-eneborg-helsingborgs-kommun-skanegatan-16-c-4359816

Städa städa

0 Läs mer >>

Igår var jag och Julia på Väla med mamma. Förra veckan köpte jag ett par stövlar men ångrade köpet så jag bytade dom igår till ett par andra som satt som en smäck ;).

Igår kväll efter vi hade ätit kvällsmat så skulle vi gå en runda, men vi kom inte så långt för vi fastnade borta hos Hg och Helena ;) men inte gjorde de någonting för det är alltid lika trevligt!

Idag ska jag på massage kl 11 sen beger vi oss till Billesholm för att lämna Julia hos mins föräldrar :). Dom ska passa henne till i morgon middag för ikväll ska jag och Richard ut på Oasen.

Ha en super bra dag allihopa :)

201012

0 Läs mer >>

Igår blev Julia 3 månader och idag ska hon döpas. Det ska bli spännande hur det blir i kyrkan, haha!

Aja, igår fixade vi till lite i församlingshemmet och vi har kvar lite till idag. Tur att det inte är så mycket för jag vaknade super förkyld i morse... Varför kommer sånt så himla lägligt?

Ha en bra dag :)

Dop ♥

0 Läs mer >>
Idag är ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag, Hurra Hurra Hurra!
 
Ikväll ska vi på kalas för mamma, alla barn, respektive och barnbarn. Fyllt hus = trött i huvudet när kvällen är slut men så värt de ;)
Jag, Richard och Julia ska vara hos mamma vid ca 13 tiden för vi ska till församlingshemmet och duka och fixa lite så vi slipper det i morgon :)
 
Har en del att fixa med innan det är dags att köra så detta blev inget långt inlägg, men bättre än ingenting alls.
Ha en super bra dag.
 
Grattis mamma ♥

Mamma ♥

0 Läs mer >>
Igår tog jag, Elin och töserna en liten tripp till Framtiden ;) Låter rysligt spännande men det var bara loppisen Framtiden vi var på, haha. Gjorde ett litet fynd sen va de bra med de. När vi var färdiga där så körde vi till Väla för att fika och snacka lite skit :)
 
Tvätt tid för vår del igår kväll. Skönt att få undan det och vi hinner definitivt inte i helgen då vi har super mycket att göra! Och vid 20 tiden igår så tog vi oss en skön kvällspromenad. Jag tycker att det är skönare att vara ute och gå på kvällen än på dagen så det få vi göra oftare.
 
Hum, idag är det tidig morgon för mig och lillan. Vi ska till Billesholm för att prata med Prästen angående dopet på Söndag. Efter det blir det förhoppningsvis klippning (hoppas att jag hinner, tick tack).
 
Men nu är det dags att hoppa i kläderna och få i Julia mat.
Ha en bra dag.

051012