0 Läs mer >>
Redan påsk och i morgon börjar jag jobba. Jag kan knappt förstå att jag redan har gått hemma 11 månader (med gravidledigheten). Det ska bli skönt att börja jobba igen samtidigt som det kommer vara jobbigt att vara ifrån Julia hela dagar, ofta! Men that's life.

Igår var en kvällsrunda på Ikea för att kolla på kök :), nu vet vi vilka luckor vi vill ha och ungefär hur köket ska se ut :). Måste säga att det känns väldigt bra!vOch Julias rum är också snart färdigt :) lite färg på väggarna, nytt golv och små pill. Det går i alla fall framåt, vi har annat än renovering att göra också.

Idag ska vi på kalas, fira Richards mamma och bror :) så det blir nog inte jätte mycket gjort idag.

Ha en super bra påsk alla :)

tillbaka till allvare...

0 Läs mer >>
Började känna mig hängig redan igår förmiddags, Julia har varit sjuk hela veckan med förkylning och feber så det förvånade inte mig att jag också började känna av de. Idag är jag i alla fall förkyld, skönt att det bryter ut för jag mår allid sämre när man börjar bli förkyld. Men det är bara en förkylning och går forhoppningsvis över ganska fort.
 
Otur att man blir förkyld lagom till det händer något. Ska ju på tjejkväll ikväll, tjoho ;) Men jag får trotsa förkylningen ikväll för jag behöver komma hemifrån och hitta på något kul :) Äntligen! haha.
 
ha en bra kväll.

Tjejkväll .

0 Läs mer >>
Vi var och hälsa på Hg, Helena och lilla Wille igår kväll :) Så liten och fin han är, kära nån! Julia tyckte nog att de va konstigt, inte har hon sett en sån liten människa förr. Nu är hon inte minstingen längre och ingen bebis heller. För en vecka sen var Julia jätte liten och Wille var i Helenas mage. Så fort tiden går!
Stort grattis än en gång :)

Idag ska jag och Julia fixa lite, bland annat sätta ut min gamla balklänning på blocket och se om någon är intresserad :)!
Ikväll ska vi till Tobbe, Elin och Nellie och äta middag, mumsfilibabba ;)

Ha en bra dag :)

Underverk

0 Läs mer >>
I Måndags kom sms:et, nu va äntligen pojken född och Hg och Helena hade blivit föräldrar. Åh han är så söt på bilderna jag har sett. Nu längtar vi till vi får träffa
dom alla 3 :)
Stort grattis till er jätte söta pojke, och grattis till er soläm nyblivna föräldrar ;)

Fina lilla prinsen

0 Läs mer >>
Igår när Julia hade fått morgon vällingen så tog vi en promenad. Vi hamnade hos min mormor och åt frukost sen traskade vi hem och när vi kom hem sov Julia i uterummet :) mys unge!

Idag tog vi också en morgon promenad :) Jag får väl införa de så att man verkligen gör de, så är de gjort!
Nu ska vi fixa lite här hemma och i eftermiddag ska vi köra till tant Sandra :)

Ha en bra dag i det fina vädret :)

Underbara väder