0 Läs mer >>
Såja, nu är det sista dagen i Januari. Jag har sagt det innan och säger det igen - shit vad tiden går fort!
Första månaden på året är avklarad, både roliga och mindre roliga saker har hänt men "what dosn't kill you makes you stronger". Jag har i alla fall lärt mig av mina misstar och nu är det dags att kämpa vidare mot nya utmaningar!
 
Idag har jag bara lite grann på min att göra lista, men det räcker. Jag ska till Hudmottagningen i Ä-holm och sen ska jag min själ och da baka kanelbullar.
 
Hoppas alla får en bra dag
 

310114

1 Läs mer >>
Åh, i morse ville jag verkligen inte gå upp. Jag kände mig så jäkla såsig i kroppen, men när Julia var så mysig och glad så blev det genast lite roligare att gå upp :)!

Nu är vi färdiga med våra sysslor här hemma och förkylningen känns faktiskt lite bättre. Vi får se vad dagen har att erbjuda men en liten stund ute i snön får de nog bli :)

280114

0 Läs mer >>
Ny vecka och nya tag!
Dom senaste dagarna har jag funderat mycket och egentligen inte kommit fram till något speciellt för detta kan man vända upp och ner på flera gånger utan att det blir någon skillnad... nämligen - vänskap!
 
En vän för mig är bland annat: en som alltid ställer upp. En som man vet finns där fastän man inte pratat på länge och vännen ska framförallt inte ljuga!!!
 
Men som sagt man kan vända upp och ner på detta flera gånger för alla har olika värderingar osv.
Det är nog dags att ta tag i saker och ting, och reda upp en gång för alla. För tydligen betyder en vänskap mer för mig än för vissa andra.
 

200114

1 Läs mer >>
2013 är fullt av blandade känslor. Det har varit ett roligt år men också jobbigt och känslosamt.
Vi har fått lite i ordning i huset men vi har mycket kvar att göra.
Julia har blivit stor. Hon är vår solstråle, vad hade vi gjort utan henne? ♥
 
Året började bra och vi hoppas att det fortsätter så ♥
 
 
 
 
 
kärlek .
 
 

2014