1 Läs mer >>
Idag vid 10 tiden var jag på min sista AHA behandling på Electa :) Men har bokat in en höst rensning för ansiktet v. 41 också. Sen får det vara nog!
När jag gick hem så gick jag in om Friskis och Svettis och skaffade mig ett välbehövt gymkort. Nu ska jag bara börja träna också. Men eftersom det inte är så lång hemifrån så är det väl en liten hjälp på traven, plus att jag ska ge mig fan på att komma igång ;)

Ikväll/natt är det jobb som gäller. Ganska skönt att ha natten inatt för i morgon ska Richard och pappa börja riva badrummet! Äntligen ska vi få ett fräscht badrum, hihi, och vi längtar verkligen tills det är färdigt :)

Det är på tiden.

0 Läs mer >>
Det bästa med hösten är koftor :)
Igår införskaffade jag mig en ny kofta från H&M. Jag älskar den.

Hösten.

3 Läs mer >>
Jag har blivit duktigt förkyld. Tog mig igenom lördagens arbetsbass (dubbla) men blev hemma i söndags och igår. Är fortfarande förkyld men känner mig i alla fall bättre och piggare än i helgen.

Har varit på Väla med Sandra idag ! Det var välbehövt om man säger så. Vi diskuterade en del och en intressant diskussion var vänner och äkta sådana.

Varför ska man alltid lägga ner en massa tid och energi på folk som inte bryr sig? Ska vänskap bara vara upp till den ena?  Nej, bannemig. Ska det vara så svårt? Jag försöker och försöker men det tycks inte gå in hos vissa.
Och äkta vänner. Vad är de? För mig är äkta vänner såna man kan berätta allt för och som i alla fall åtminstonde verkar intresserade av att lyssna. Som man kan ringa när som helst, vilken tid på dygnet som helst när man har det svårt. Som ibland hör av sig och bara frågar hur det är... Det är svårt att hitta äkta vänner men dom få jag har kvar ska jag hålla hårt i för dom släpper jag inte i första taget.

Sjuker

0 Läs mer >>
Det var ett tag sen jag bloggade sist.
Jag går fortfarande på ansiktsbehandlingarna, har 2 kvar om jag inte minns fel och det är lika roligt varje gång när jag och Lina snackar skit :)
Tyvärr så har min Demal ancour inte läkt än och den fortsätter att klabba så vid 11 tiden idag ska jag ner till Clara och antagligen ta bort den :( Jag har aldrig velat behålla en piercing så mycket som denna. Jag kommer sakna den jätte mycket, men det är bara en piercing. Nu sitter jag här med ett stort emla plåster på handen och inväntar domen.

Min morfar fick åka in på akuten i Lördags, inget allvarligt men hans allmäntillstånd är väl inte på topp. Det blir vårdboende för hans del. Stöttar både han och min mormor, detta är det bästa för båda två! Han förflyttas antagligen från sjukhuset till ett korttidsboende nästa vecka.

Ovanpå allt detta så har både jag och Richard blivit super dunder förkylda. Så jäkla typiskt!

160911

0 Läs mer >>
Efter jobb idag var jag helt slut men tog mig ner i stan till Electa på ansiktsbehandlingen som var inbokad :) Aj aj, de va inte jätte skönt ett tag alltså, haha! Men ska man vara fin får man lida pin som vi sa :) Inte bara skönt att gå på behandlingarna utan jag och Lina (en gammal gammal barndomsvän) kan snacka en massa skit också, vilket alltid är roligt :P
Gick vidare till Gecko för att kolla till min piercing (dermal ancour) som har klabbat ett tag. AJ som in i sören vad det gjorde ont när Clara skulle ta av "smycket". Har varit utan "smycket" idag och i morgon ska jag tillbaka för att sätta på de igen. Eller om det blir något annat :) hihi. Hoppas bara att jag får behålla de för jag tycker ju om den ♥

Har haft en otroligt bra och positiv dag idag ! Så jag är nöjd för idag. I morgon bitti är det dags för jobb så nu är det dags för mig att hoppa i säng :)

060911

0 Läs mer >>
Har kommit in i en klago period eftersom jag alltid är så fruktansvärt trött.
Tur att jag ska till Vårdcentralen på måndag så dom får kolla vad som är fel, pallar inte hålla på att leva som vanligt och samtidigt vara så trött som jag är för tillfället..
Även om jag inte orkar så försöker jag i alla fall göra allt jag ska. Tyvärr så känner jag mig väl inte direkt motiverad till någonting men jag vet att jag till sist piggnar till.

Det är tur att jag har Richard ♥
Han piggar (för det mesta) alltid upp mig ;) , finns alltid vid min sida, ger mig råd när jag behöver, m.m. Han är verkligen ljuset i mitt liv, han är den viktigaste personen i mitt liv ♥♥ Jag älskar dig min skatt !

Kärlek ♥