0 Läs mer >>
Idag var jag och Julia nere på BVC för vår första föräldraträff :) Det var hur trevligt som helst och roligt att träffa andra mammor och bebisar :). Jag tror att vi har hamnat i ett bra gäng, det verkar så i alla fall.

Efter träffen gick jag och handlade till kvällsmaten sen hemåt. Hade bjudit hit mamma för att äta för pappa är i Skottland. Richard gjorde kvällsmat till oss, pannkakor som var riktigt smaskens!

Nu myser jag i soffan med min lilla familj och tittar på Celtic-HIF :)

Åh vilken bra dag, hur bra som helst :)

Föräldraträff

0 Läs mer >>
Igår var vi på Väla med mamma och mormor, hur mysigt som helst :) Det blev inget shoppat eftersom vi ska till Ullared på lördag, så de fick va så.

Idag gick vi upp vid 7 tiden och har bara tagit det lungt sen dess. Nu ska vi promenera till BVC för den första Föräldraträffen :), det blir nog roligt för både mig och Julia.

Ha en bra dag

290812

0 Läs mer >>
Igår var jag med Julia på BVC på läkarbesök :) Hon växer så att det knakar och hon utvecklas som hon ska. Det är lika roligt varje gång, det bubblar av glädje när man ser svart på vitt att hon blir större ♥
 
Idag ska jag och Julia med mamma till Väla en runda. Mormor skulle kanske också följa med, myspys :)
nä nu är det dags att göra oss färdiga.

280812

0 Läs mer >>
Igår var jag och Julia hos familjen Nilsson-Jakobsen och hälsade på :) hade super mysigt och både Julia och Nellie fick "busat" av sig ;) ♥

Idag fyller Leo 2 år. Fasters älskade lilla prins <3 Fast han är ju inte så liten längre

Stora killen!

0 Läs mer >>
I fredags var jag, Julia och mamma och hälsade på Jessica och Sofia :) Hade ett par mysiga och trevliga timmar.
Började känna mig lite krasslig när vi var påväg hem och sen gick det bara utför. Jag har varit jätte förkyld och mått skit hela helgen och igår började Julia rossla såklart :( Min förkylning börjar bli lite bättre så jag hoppas att Julia också blir bättre snart!
 
Nu ligger hon och sover på soffan, vilket jag också hade behövt efter denna natten men istället så fixade jag med inbjudningarna till dopet :) Är nästan färdig, men resten gör jag ikväll när Richard är hemma.
Ska nog lägga mig på soffan ett litet tag innan Julia ska ha mat igen.
 
Ha en bra dag
 
 
 

sjuklingar

0 Läs mer >>
Veckan innan Julia föddes så var min kusin här och fotade mig/min mage :)
Vi fick bilderna förra veckan och jag är väldigt nöjd med dom.
 
Här är ett litet smakprov
 
 
 
 
Tack så hemskt mycket Michelle ♥

magen ♥

0 Läs mer >>
Igår träffade vi Josse, Elin och barnen :) det var mycket trevligt.
På kvällen vad det lugna puckar här hemma, bara mys med mina två älsklingar ♥
 
Idag sov vi länge sen tog vi en liten promenad. Gick in om och hälsade på mamma på hennes jobb eftersom jag öndå skulle till apoteket :) Roligt att se henne så glad, hihi!
Nu ikväll ska vi till Rälsen (mitt jobb) och hälsa på. Nu har jag inte varit där på så länge så nu saknar jag alla och dom har inte träffat lilla Julia än. Det ska bli jätte roligt :)

150812

0 Läs mer >>
Nu har allvaret börjat! Igår började Richard jobba så jag och Julia ska nu försöka få rutin i vår vardag :)!
Igår var vi och fixade lite ärenden sen hann vi med en powernap innan Richard kom hem från jobb.. Efter vi hade ätit kvällsmat så körde vi och handlade, skönt att ha de gjort :)!
 
Julia har varit duktig och sovit nästan hela natten, hon somnade redan kl 20 igår kväll och vaknade inte förrän vid 05 :) Lite mat på de sen somnade hon igen så vid 08 gick vi upp..
Idag ska vi till Klippan. Först möta upp Elin och Nellie sen ska vi hälsa på Josse och Hugo :)
 
 
ha en bra dag :)

140812

0 Läs mer >>
I torsdags var jag äntligen och gjorde ve håret. Jag tyckte att det såg så tråkigt ut innan så nu har är topparna klippta och nya slingor gjorda :) Jag är super mega nöjd!
Efter frisör besöket så hämtade jag upp min kusin, Michelle sen begav vi oss vidare hem till mig för en tjej/mys kväll :) Bara hon, jag och Julia ♥
Igår hade vi tvätt tid och sen gjorde vi inte mycket mer, soffan var min bästa vän :P
 
Idag ska Richard till sina föräldrar och riva deras uterum och jag och Julia ska till Väla och Ikea :)

110812

0 Läs mer >>
Tänk att tiden går så fort! Idag är det en månad sen vår älskade lilla Julia kom till världen.
Jag ska inte ljuga, det är ingen dans på rosor! Man går på autopilot och fastän man inte orkar så gör man det endå i slutändan. Det har varit lättare vissa dagar än andra, men jag tror att det är innan man kommer in i rutin! Richard har haft semester + pappa ledigt så på måndag börjar allvaret. Då ska jag och Julia få rutin på dagarna ;)!
 
Jag började månaden med att amma, det gjorde jag i ca 2 veckor men när det inte funkade riktigt som det var tänkt så började jag pumpa och ge på flaska istället. För att jag inte ska behöva sitta med pumpen hela dagarna långa så började vi komplettera med ersättning - NAN 1 och i förra veckan började vi med NAN Pro 1 (efter att en kollega hade rekommenderat den) som är lite bättre för magen. Nu tycker jag att det går bra. Som sagt, vissa dagar är lättare än andra.
 
Julia är det underbaraste lilla knytet jag någonsin har sett, och hon är min dotter ♥

1 Månad ♥

0 Läs mer >>
 
 
 
Igår förmiddags promenerade jag och Richard ner med Julia till BVC :)
Hon växer så att det knakar: 55 cm lång och 3750 g! På måndag blir hon en månad... en månad! Tiden går så fort.
 
Efter besöket på BVC så mötte vi upp pappa sen tog vi båten över till Danmark och gick och strosade i några timmar :)! När vi kom hem till mamma och pappa sen så var vi helt slut alla fyra, men de va de värt ;)
 
Tack för en super mysig dag igår ♥
 
 
 

utflykt till grannlan...