0 Läs mer >>
Livet förändras mycket när man får barn. Där är inte mycket tid över till annat, och bloggning är väl inget jag som jag har prioriterat! Men nu har jag lite tid över.

Nu är festival helgen över!
I torsdags promenerade vi ner en runda med Tobbe, Elin, Nellie, Robin och Leo :)! Lyssnade lite på Rix Fm festival och fick bannemig åka en karusell också. Jag var ju skit rädd!! Haha.
I fredags gick vi en runda med Jim och Matilda, sen blev det lite för mycket med värmen så vi traskade hem!
Lördag och söndag spenderade jag och Julia vår tid med mina föräldrar :)! Lite marknad igår och fick köpt mig en ny väska, Love IT ;)..

Julia har haft det lite jobbigt till och från nu några dagar och igår kastade vi in handduken och besökte barn akuten... Det fanns ju såklart inte mycket att göra men utan att ställa en diagnos sa läkaren att det möjligtvis kunde vara kolik! Stackars vår lilla älskling ♥

Idag har dagen bestått av handling på maxi och ett besök hos svärföräldrarna. Middag och trevligt sällskap :)

Nu har Julia äntligen somnat i famnen på mig så nu ska även vi passa på att sova :)
 
Sov gott!

Helgen

0 Läs mer >>
Vid 11 tiden tog jag och lillan en promenad till Fenix för att köpa frallor, sen kom Steffi på besök :). Vi ses inte ofta men när vi väl gör det så har vi en massa att prata om och tiden bara springer iväg. Jag har sagt det innan och säger det igen: Det är alltid lika roligt att träffa henne ♥
 
Vid 17 tiden tittade Richards farmor in en liten runda sen skulle hon vidare till "Kul i Juli" och då körde jag, Richard och Julia till mina föräldrar :) Även där sprang tiden iväg.
 
Nu har vi hunnit slappa lite i soffan och Julia har fått mat så det är alldeles strax dags att krypa i säng. I morgon väntas det tvätt dag, sånt roligt som är ett måste :/
 
en underbart bra dag !

underbar

0 Läs mer >>
I Onsdags jobbade Richard så jag och Julia passade på att köra till Tobbe, Elin och Nellie :) Tanken var en promenad men tiden sprang iväg och vädret var väl inte så roligt, så det får vi ta någon annan dag. Efter vi hade varit hos dom så körde vi till mamma och pappa :). Käkade kvällsmat där sen blev det lite mys!
Igår tog vi det bara lungt. Richards föräldrar och bror kom hit ett tag och på kvällen kom HG och Helena hit och hälsade på. Skönt att det händer något även fast man är ganska trött!
 
Idag blir Julia två veckor... redan!! Som tiden har sprungit iväg.
Richard jobbar idag igen, sen har han 3 veckors semester! Det är skönt att ha honom hemma så vi kan hjälpas åt med vår lilla älskling, änsålänge går vi inte varandra på nerverna haha ;)!
Jag och Julia ska promenera ner till BVC, vanlig rutinkontroll, sen i eftermiddag kommer Sandra och hälsar på :)
 
Ha en bra dag!

120720

0 Läs mer >>
Fredagen den 6/7 var det äntligen dags. Dagen som vi har väntat på i 9 månader. Kl. 8.30 kom vi till förlossningen och kl 13.27 föddes vårt lilla hjärta, 50 cm lång och vägde 3272 g ♥. Nu när vi har henne hos oss så är det värt varenda sekund av smärta! Herre Gud vad vi älskar henne.
Livet som nyblivna föräldrar är ingen dans på rosor. Vi känner inte henne och hon känner inte oss än. Änsålänge kan jag i alla fall amma henne och det känns jätte bra fastän det gör ont fortfarande, men det går ju över :)!
Sova, mja det får man passa på att göra medans hon sover! Just nu känner jag mig som en zombie. Men som sagt, det är värt allt i världen.

Nu ska vi ta en promenad till svärföräldrarna :)
Ha en bra kväll allihopa.

Vår lilla Julia.