0 Läs mer >>

Det har inte blivit någon uppdatering här i bloggen i veckan för maginfluensan slog till :/! Men, det är sånt som händer och det varade inte så länge. Dock känner jag mig väl fortfarande inte helt hundra i kroppen eftersom det tar ett tag att äta upp sig igen men det är på G :)

Idag har jag och Julia promenerat till Fredriksdal med farmor och farfar (Julias farmor och farfar). Där var höst marknad idag men blev inte handlat något. Väntar till Höganäs marknad istället så jag kan handla massor om jag vill ;)

Nu blir det mys resten av kvällen, jag är super trött så om Julia tillåter så blir det sängen tidigt :)

Fredriksdals höst mar...

0 Läs mer >>
Idag fick vi i alla fall bekräftat att lillan växer som hon ska :) Så härligt att se det svart på vitt!
Nu ikväll har Richards farmor varit här och lämnat dopklänningen :) och i morgon ska jag och mamma baka det sista till dopet. Nu vill vi bara ha det överstökat så man slipper all planering...
 
Nu blir de film och mys resten av kvällen :)

BVC besök

0 Läs mer >>
Julia har haft lite problem med magen så nu får hon prova en annan sorts mat som heter Nutramigen och den är mjölkfri. Hoppas att detta funkar bättre till henne så hon slipper ha ont ♥
I morgon ska vi till BVC på en extra kontroll för att se om hon växer som hon ska, jag håller tummarna!
 
Igår var vi en sväng på Väla för att leta upp en mössa till henne. OJ, säger jag bara! Tänk att det ska vara så svårt att hitta en mössa som passar. Hur bekvämt kan det vara med en mössa som sitter som en kondom? Hum, kan tänka mig att det är ganska obekvämt. Antingen var dom för små eller var dom för stora. Men jag hittade en som var helt ok (den bästa jag hade att välja mellan).
 
Idag var jag och Julia hos Sandra och hälsade på. Kul att se henne, vi har inte träffats på jätte länge nu så det var absolut på tiden!
 
Förresten - Min nya hobby är att trotsa vädergudarna:
I tisdags gick jag till sjukhuset för att hälsa på mamma på hennes jobb och när jag nästan var färdig så öppnar himmlen sig och jag blev dyng sur... så mycket det regnade!
Och idag innan vi skulle köra hem från Sandra så var vi ute på en promenad. Även då öppnade himmlen sig, om jag blev dyng sur i tisdags så var jag en vattenpöl idag! Jag var blöt in på underkläderna, haha! Aja, ingen har dött av lite regn :P Men nästa gång som jag tänker "Jag skiter i min regn jacka idag för det kommer inte regna", så ska jag ta min regn jacka ;)
 
 
 
 
 

200912

0 Läs mer >>
Det har varit några jobbiga dagar för oss med Julia. Stackaren äter inte ordentligt så nu ska hon få prova en annan sorts mat, kanske att det kunde vara lite mjölk allergi. I morgon är det tredje dagen vi testar maten så vi får se hur det går :)

Idag har vi varit på BVC, på Babymassage ;) Det gillade hon men om en bebis börjar gråta så börjar alla, och så var fallet haha. Men det var mysigt ändå!

I morgon har vi inget planerat så vi ska försöka att bara ta de lungt :)

Babymassage

0 Läs mer >>
Tiden springer iväg och i Torsdags blev Julia 2 månader. Det lilla livet växer så att det knakar ♥

Igår gick jag och Julia till Lina och Ines, Lina är en barndomsvän till mig vi har nog känt varandra i säkert 15 år. Super roligt att träffas så det får vi göra fler gånger :)
Igår kväll blev det inte mycket gjort eftersom vi var trötta alla tre.
Men idag däremot.... Tvättningen är igång och har tid fram till kl 12 och vid 15 tiden ska vi på kalas för min lilla prins Leo .
 
Ha en bra dag

080912

0 Läs mer >>
I fredags var Richard pappaledig, han hade en dag kvar av dom 10. Fick gjort ganska mycket och på kvällen åt vi hos Richard föräldrar eftersom Julia skulle sova där :)

I lördags ringde väckarklockan kl 05 sen bar det av till Ullared med Richard och mamma ;). Fick handlar nästan allt på listan och det mesta var såklart till Julia, kläder och leksaker. Efter Ullared hämtade vi hem vår lilla älskling sen körde vi till Tobbe, Elin och Nellie för kräftskiva :). En riktigt rolig kväll med god mat och trevlig sällskap!!

Idag sov vi ganska långe sen har vi fixat lite grejer till dopet. För övrigt har vi bara tagit det lungt idag, vilket behövdes efter gårdagen.

En riktigt suverän helg ♥

Underbar helg