0 Läs mer >>
Nu har jag fått en del gjort, vilket jag inte trodde att jag skulle få idag. Men ibland får man lite energi kickar och det behöver jag verkligen få ofta för att få grejer gjorda.
Men jag har sorterat bort ganska mycket av grejerna i flyttlådorna som jag hämtade hos mamma och pappa igår. Jag får ta en rensning till ikväll :)
 
Jag och Julia ska snart äta lunch sen ska vi hämta mormor för att sen bege oss till Väla :). Jag ska hämta min telefon sen får vi se om där är något mer som lockar :)
 
 
 

310113

1 Läs mer >>

Jag har kommit igång med jobbet igen, har börjat med en helg i månaden och från och med den sista helgen i Mars börjar jag jobba fullt ut igen. I alla fall över sommaren, fram till den sista Juli sen ska Julia skolas in. Där i mellan ska Richard gå hemma med henne :).

Igår jobbade jag lite extra som ledsagare. Det var hockey dags och det var ett bra tag sen jag var med där så det var roligt :), matchen slutade med vinst till Rögle (bara för att jag var med ;) haha).
Helt slut när jag kom hem sent igår kväll men ack så gott jag har sovit inatt! Härligt och välbehövt!

Snart kommer Julias gamla farmor hit på ett litet besök sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :)!

Jobb

0 Läs mer >>

Nu som senaste nätterna har Julia sovit jätte dåligt. Gallskrik, gnäll efter nappen, gallskrik, gnäll efter nappen osv. Antagligen är det mardrömmar nu när det händer så mycket med henne. Stackars mitt lilla gryn!

Vi har experimenterat lite med Julias mat nu. Inte nog med att det är dags att börja äta mat puré, vi skulle börja prova mjölk produkter också igen.
Som tur är så har hon inte reagerat på det än, så nu kör vi på med Nestles gröt och NAN2 (ersättning). I morgon ska jag köpa hem välling och se hur det går. Man ska ju inte prova med för många nya grejer samtidigt.

Det var en liten kort uppdatering om hur det går med lilla hjärtat :)

230113

0 Läs mer >>
Idag ska jag, Elin och mamma på lite äventyr ;) Mamma fick pengar i födelsepresent till ett besök till Ewa Olsson, ett meduim och dit ska vi idag. Ska bli skönt/roligt att komma iväg och hitta på något :)

Richard har tagit ledigt idag så han och Julia ska spendera sin dag med Tobbe och Nellie.
Det är nästintill alltid så att Julia sover länge när Richard ska ha henne :/, men när det är jag så vaknar hon innan fan har fått på sig skorna, haha. Ja det är väl för att jag klarar av att gå upp tidigt.
 
Nu får det bli pussar på min goa lilla tös och sen göra ve mig lite :)
 
Ha en super dag.
 
 

150112