Snart sommar

Min tanke var att jag skulle gå ut med soporna men precis när jag sätter ena foten utanför dörren så börjar det, bokstavligt talat, ösregna! Nu har det ösregnat i 20 minuter så nu började jag planera Julias två årskalas istället. Det är visserligen 2 månader kvar men tiden går fort och det kan vara skönt att ha det mesta planerat :)
 
Eftersom tösabiten älskar Prinsessan Sofia så får det såklart bli ett tema på kalaset :) Det blir inget barnkalas i år för vi tycker att hon är för liten fortfarande, men där kommer ju ändå komma några barn!
 
Frågan är bara vad vi ska bjuda på.... Förra året hade vi Frukost kalas - frallor och sen tårta men jag funderar på om vi ska ha det lite senare i år och grilla korv/hamburgare och tårta istället. Vad tycker ni :)?
 
 
 

Kommentarer:

1 Helena :

skriven

Frukost kalas var riktigt mysigt förra året :) men det är såklart trevligt på eftermiddagen också :) hihi. När ska ni ha kalas och vad önskar hon sig ?

Svar: Ja det var rättså bra att ha de så ju :P!Vi ska ha kalas den dagen hon fyller år, 6/7 :)! Oh ja vi vet inte ens vad vi ska ge henne så jag har faktiskt ingen aning. Men kläder är alltid bra :)
None None

Kommentera här: