0 Läs mer >>
Härligt väder även idag :) Tänk om det kunde varit soligt och varmt varje dag året om!? Det hade jag gillat, vintern är jag inget för mig.

Åt en stadig frukost i morse framför tvn (gotte), utnyttjade det underbara vädret och tog en powerwalk. Jag hade kunnat vara ute i det fina vädret hela dagen, men det är dags att jobba ikväll så det går ju inte.
Nu ska jag ta mig en go dusch, äta lite, hämta Svenne sen köra till jobb :)

Have a nice day .

Torsdag

0 Läs mer >>
Tänk vad fort tiden går, den bara springer iväg. Idag har jag och min älskling varit förlovade i 1 år, och fler ska det bli!!
Jag älskar honom över allt annat i världen, han är den underbaraste och finaste människan som går i ett par skor. Han gör mig otroligt lycklig, han är mitt livs kärlek ♥

1 År ♥

0 Läs mer >>
Nu är påsken över, denna helgen har gått jätte fort. Nästan för fort om jag får säga mitt! Men det är ett bevis på att jag har haft roligt i alla fall :) Har bl.a. varit hos mina och Richards föräldrar på middag, avnjutit en och annan cider och bara tagit helgen som den kommer :) Härligt!

Idag kommer Maria och Leo. Jag ska möta upp dom på Knutan vid halv 11 tiden sen ska vi gå och drälla i affärer så länge vi vill, hihi :) Det kommer bli en mysig dag.

En mysig dag på stan

0 Läs mer >>
Nya tag.
I morse promenerade jag till sjukgymnasten, gjorde de jag skulle och sen gick jag hem igen. Har inte gjort något mer speciellt idag eftersom jag ska jobba ikväll, inatt och imorgon förmiddag. Första dagen idag som jag tar mina nya vitaminer, så får jag se om dom hjälper mig något.

Förhoppningsvis blir denna veckan mycket bättre än vad förra veckan var. Gårdagen var iofs bra också, men vissa säger ju att söndagen är början på ny vecka. Det räckte att jag och Richard tittade på varandra så skrattade vi, det var en helt utflippad dag :).
Jag har accepterat bilen, att den ser ut som den gör och att dom SKA göra den fin. Alla kan ju inte vara perfektionister inte heller perfekta.
Denna veckan ska jag fortsätta med det jag påbörjade förra veckan - fokusera på mig själv och rå om mig själv i första hand. Hell Yeah, power to the people !

Måndag - ny vecka, ny...

0 Läs mer >>
Skrev ett blogg inlägg innan men jag tog bort allt.
I det skrev jag hur mycket jag saknade min bil (den är på rost lagning) och att jag skulle få den i morgon, fin och nytvättad m.m. Jag saknar fortfarande bilen, men vem i hela jävla världen vill ha tillbaka en bil som är halvfärdig och som inte är noga ve gjord? Inte jag i alla fall. Besiktning på Tisdag och efter påsk ska den in igen. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu för denna dagen är en jävla skit dag. Men jag ska absolut få ut det bästa av dagen ändå. Är redan på lite bättre humör, haha! Jag är ganska rolig när jag blir arg eller irriterad om man tänker efter.

Men just idag har jag ALL rätt i världen att vara irriterad :)

Nu ska jag slänga in allt i skafferiet igen, ciao.

Tog bort allt

0 Läs mer >>

Igår kväll körde jag och älskligen ner i stan och köpte varsin latte sen vidare ner till stranden :) Det var så sjukt underbart vår väder igår, I love IT!

           

Latte, sol, stranden

0 Läs mer >>
I helgen var ju min mamma och pappa hos mig. Vi satte upp gardiner osv. Jag är väldigt nöjd med resultatet :) Jag tog inga före bilder så jag har bara bilder på resultatet (inte jätte bra bilder).

Vardagsrummet:


Köket:


Sovrummet:

Helgens arbete

0 Läs mer >>

Det har varit en super bra helg!!
Igår fixade och donade jag, mamma och pappa här i lägenheten :) Putsade fönster, fick upp gardinstänger och gardiner, köpte krukor och blommor. Här blev super mysigt men har tyvärr inte tagit några bilder men det kommer, hihi! Efter fixandet här så blev det grillning hos mamma och pappa, så jädrans gott.

Idag gick jag och älsklingen ner till Espresso House och köpte varsin Chailatte sen satte vi oss på Rådhustrapporna och solade lite :) När latten var slut gick vi hem och hämtade våra cyklar och cyklade till älskligens föräldrar. Woho, vilken premiär - första gången jag cyklade i storstaden :) Det gick skit bra.

Nu ska jag återgå till Biggan (Big Brother).
Puss .

Awesome.

0 Läs mer >>
Igår jobbade jag till kl 13. Sen körde jag och hämtade Maria och Leo, körde henne till jobb och sen körde jag och Leo vidare till mamma. Hade mys pys med Leo och mamma hela dagen och det behövs ibland :) Man glömmer bort alla måsten, eller jag i alla fall! På kvällen vad det jobb igen, dags att åka på hockey som ledsagare, ja jag har väl inga kommentarer angående matchen direkt mer än att det var synd att Rögle förlorade. Hämtade älskligen och Patrick nere i stan mitt i natta sen somnade jag så fort jag la huvudet på kudden.

Idag är det lördag och jag är på strålande humör. För idag ska mamma och pappa komma och hjälpa mig i lägenheten. Pappa ska sätta upp gardinstänger m.m och jag och mamma ska köra och köpa blommor och krukor, putsa fönster och fixa gardiner :) Dagens fika är upptagen ifrån frysen och kaffebryggaren är laddad, nu väntar jag bara på världens bästa päron. Ser verkligen fram emot denna dagen :) (Ska ta lite före och efter bilder på lägenheten så får jag lägga upp det här när jag har tid).

Nu ska jag lägga ifrån mig mina vackra glasögon och gå och göra ve mig lite grann :)


Äntligen Lördag

1 Läs mer >>
Har varit inne i en period nu där jag inte har uppdaterat bloggen men idag tyckte jag att det var dags.

Helgen som gick var super! Jag började helgen med en ansiktsbehandling. I början var det jätte skönt men när portömmningen kom var det inte alls lika skönt, haha.
I Lördags jobbade jag och sen blev det vinkväll, singstar och vinprovning hos Helene och det var riktigt roligt. Jag avslutade helgen med att jobba natten.

Igår var jag hos Sandra på en liten visit :) Och på kvällen när jag och älskligen hade ätit kvällsmat så körde vi och hämtade mina glasögon :) haha. Blir kanske premiär användning ikväll på jobb!

Nu ska jag göra ve mig och äta lite lunch är det dags att köra till Maria.

060411