0 Läs mer >>
I måndags firade jag och Richard vår årsdag. Vi har varit tillsammans i två år och för mig har det varit dom två underbaraste åren i mitt liv ♥
Jag älskar Richard fuktansvärt mycket och mååånga fler år ska det bli tillsammans ♥♥♥ Med honom är jag en av dom lyckligaste människorna som går i ett par skor!



/ ♥

22/8-2011

0 Läs mer >>
I morse när jag vaknade ville jag verkligen inte gå upp, jag hade ont i hela kroppen (speciellt i ryggen) så jag låg och drog mig ganska länge. Men man kan ju inte ligga och sova hela dagen så det var bara till att ta sig upp ur den varma goa sängen. Har lånat Elins Ab Circle Pro så jag gjorde lite moves på den i några minuter sen sjukgymnastiken. Ringde till Telia och tjaffsade om min höga mobil räkning, utan resultat! Om dom på Telia inte visste så skiter jag inte pengar....

Vid 15 tiden körde jag till underbara Jessica och fikade och snackade lite skit :) Vi träffas inte alls ofta, kanske en gång varannat år, men när vi väl träffas så går tiden så fort för vi har en maaaaassa att prata om. Och det är alltid lika roligt :)

Har även börjat fixa med mina Oriflame saker så snart blir de lite utförsäljning :), hihi.
Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Skilda Världar innan älsklingen kommer och. Då ska vi äta sen köra och veckohandla..

Tisdag

0 Läs mer >>
Såja nu är jag i princip färdig, ska bara äta lite lunch om ett litet tag innan jag kör till jobb :) Tror att det blir något avsnitt av Skilda Världar också :P. Mamma köpte boxen när vi var i Ullared i början av sommaren så jag har lånat den av henne.

I morgon är jag ledig och eftersom jag är säljare för Oriflame så samlar jag på mig en del och jag börjar få lite ont om plats, haha. Så i morgon ska jag plocka fram mina saker, sortera och prissätta så jag kan ha en liten utförsäljning. Så om ni vill ta en titt kan ni ju höra av er :) Där är allt möjligt!

Ha en bra dag allihopa :)

Utförsäljning

0 Läs mer >>
Körde och hämtade lite saker hemma hos mamma och pappa. Skulle passa Leo så vi behövde låna lite leksaker, haha.
Robin kom och lämnade honom vid 19 tiden och vi hade en väldigt mycket kväll :) Har haft honom inatt också, men han var inte lika rolig att passa idag. Lite gnällig men han saknade förståss mamma och pappa. Precis innan dom kom så somnade han hos Richard. Då hade vi försökt att få honom att somna ett bra tag. Dom ska snart åka hem och vi ska köra till Tobbe och Elin på en go fika ;)

Får se vad kvällen har att erbjuda. Soffan låter lockande :)


130811

0 Läs mer >>
Har inte haft tid/lust att upptadera bloggen så jag får väl göra de nu :)

Jag har haft en super roligt helg med nära och kära.. Vi har varit en runda på festivalen alla dagar detta året faktiskt.

Torsdags: Gick ner en runda i regnet med Robin, Maria, Tobbe, Elin, Michelle och Erika :) Kollade in läget lite och kollade marknaden :)!
Fredags: Efter sista arbetspasset innan en veckas semester så var jag och fick lite massage. Tog en runda i solariet när jag kom hem och sen körde vi till Telia på Väla för att skälla över mitt abennomang. Jag försökte i alla fall få en bra början på ledigheten, men det onda övervägde. När jag sen hade gjort ve mig var det dags att köra till min kusin utanför Ängelholm för att fira hennes son som fyllde 5 :)
Vid 21:30 var jag hemma igen, korkade upp den första cidern och begav mig till HG och Helena på lite förfest och sen blev det festivalen en runda :)
Lördags: Ställde klockan ganska tidigt för vi skulle hinna ner till festivalen med Jim och Matilda en lite runda på dagen. Gick och kollade lite sen hem för att göra ve oss. Förfest hos oss och tanken var att vi skulle ner och kolla på Joddla men alla verkade ha så kul så där var nog ingen som brydde sig?! Lördagen slutade väl inte som den skulle ha gjort, alla gjorde av med alla och till slut satt jag, Maria, Robin, Tobbe och Elin hemma hos mig dyng blöta.

Men man ska vara glad för det lilla.

Tack allihopa för en bra helg :) ♥

Helsingborgsfestivale...