0 Läs mer >>
Hade en trevlig kväll igår med Tobbe och Elin som var här på middag :) Spelade även Lika Par Leka Bäst (?) , det var faktiskt ett roligt spel så det kanske man ska införskaffa sig!
Lyckades med min första köttfärsfyllda pannkaksrulle igår ;) Måste faktiskt få berömma mig själv, det blev väldigt gott!!

Idag har jag stängt av väckarklockan 3 ggr för jag orkade verkligen inte gå upp, men det är lika bra så vi får fixat våra ärenden innan det är dags att börja göra ve sig.
Ikväll är det ju såklart Nyårsfirande som står på schemat och det ska firas hos HG och Helena :)
Det ska bli jätte roligt och skönt att det är nära hem så man slipper köra inatt.

Jag hoppas att alla får ett jätte bra avslut på detta året och en bra början på det nya året.
Jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR !!

31 December 2011

0 Läs mer >>
Mitt julfirande var jätte bra. Fick dock maginfluensa tidigare den veckan men som tur var så gick de över så jag kunde fira jul ändå :)!
På Julafton var vi hos mamma och pappa. Inte bara för julfirandet skull utan också för att fira min pappa som fyllde 60 :) ♥. Eftermiddagen/kvällen blev super lyckad och vi blev nog alla nöjda med våra julklappar. Huvudsaken var ändå att pappa hade en bra dag och det hade han verkligen, blev rörd till tårar över sin present - Fotbolls resa :)

På Juldagen var vi hos Richard föräldrar och firade lite jul. Även där blev det en lyckad kväll :)
Annandagen, Richard och hans pappas födelsedag. Startade dagen med ett frukost kalas här hemma sen skulle jag och jobba!

Julfirandet för min del har varit hur bra som helst. Hoppas att alla blev glada för sina julklappar (jag blev jätte glad för mina i alla fall) och att alla har haft en bra jul.
Slutar med att skriva: Stort GRATTIS till alla som nu har fyllt år !!!

Bättre sent än aldrig...

0 Läs mer >>
Shit vad tiden springer iväg. Kan knappt fatta att det är julafton på lördag!?

Aja, hela helgen har vi haft fullt upp. I Fredags var vi hos mamma och pappa och åt kvällsmat, i Lördags städade jag hela lägenheten och tvättade och i Söndags var vi ute på NetOnNet, Väla och Ikea. Fixade lite julklappar och köpte en ny tv bänk.

Igår fixade jag ytterligare lite här hemma sen var jag iväg med mamma och fixade lite annat till jul :) Pallade inte göra mat när jag och älsklingen kom hem så det fick bli varma mackor till kvällsmat!
Idag har jag varit flitig, ät lite frulle när jag vaknade sen satte jag ihop tv bänken :) Får vänta till ikväll med att ställa den på plats för jag vågar inte bära tvn själv. Då hade väl klumpedunsen tappat den!!
Nu ska jag ta och hoppa in i en dusch sen ska jag väl ut och fixa (förhoppningsvis) dom allra sista julklapparna!

Ha en bra dag allihopa .

201211

0 Läs mer >>
Efter väldigt lite letande på Väla idag, så hittade jag kvällens outfit på Pieces :)
Nu är jag alldeles snart färdig fixad inför julfesten på Sundpärlan med jobb.. Det kommer bli en bra kväll, det har jag på känn :) Men vi har alltid roligt på våra personal fester!!

I morgon är jag ledig och det kan behövas, så får jag sova så länge jag vill :)!

Ha en super bra kväll .

Julfest

0 Läs mer >>

Har haft en mysig helg :) Började ledigheten i Fredags med lite julklapps handling på Väla med älsklingen. Köpte med oss lite mat hem och satt och mös i soffan ♥
Igår körde vi till Höganäs och Lager 157 :) Inhandlade mig en riktigt go, mysig och underbar kofta. Love IT! Vidare hem till mamma och pappa, lite kinamat och skitsnack :) En lugn och skönt kväll.

Idag tog vi en rejäl sovmorgon! Kan knappt fatta att jag sov till 11, det behövdes tydligen :) Har faktiskt kännt mig utvilad också idag.
Vid 16 tiden begav vi oss till Fredriksdals julmarknad med Spike, Linn, Jim och Angelica. Jag har haft en oroligt mysig kväll. Nu sitter jag och njuter av mina brända mandlar, julmust och Beck.

En bra helg med andra ord :)

/ ♥

Andra Advent