0 Läs mer >>
Igår när jag och Richard var hos mamma och pappa och hade fixat med deras nya pool så tyckte mamma att jag skulle följa med till Elin ett tag så det gjorde jag........... och jag blev överraskad med en Babyshower! Jag hade inte anat någonting!! Allting var så jäkla bra: överraskningen, gästerna, maten, presenterna och ja, allt helt enkelt... Det blev så lyckat!! En riktigt energi kick, så detta kan jag leva på ett tag fram över! Jag kommer aldrig glömma de.

Och till er som har planerat: Det kunde inte blivit bättre för allt var perfekt.
Tack så hemskt mycket allihopa för allt ♥ Vilka underbara människor man har runt omkring sig!

(bilder kommer så småningom)

Babyshower

0 Läs mer >>
Har verkligen sovit som en kratta inatt. Jag vet att man inte ska klaga nu när värmen och solen äntligen har kommit, men här har varit 100 grader inatt! Öppet fönster och fläkten på full speed vilket resulterar i för mycket oväsen :/ Aja, jag fick sova nu på morgonen och jag gick minsjäl och da inte upp förrän 10.30 ;)! Det behövdes vill jag lova.

Har hunnit äta frukost, kolla på ett avsnitt av Greys Anatomy, duscha och målat naglarna :)
(Köpte ett riktigt läckert nagellack nere i stan i Onsdags!)

Idag blir det ett Väla besök med pappa. Vi behöver rastas lite + en fika sitter ju aldrig fel ;)

Ha en bra Fredag allihopa.

Fredag !

1 Läs mer >>

Såhär blev bebisens sovhörna ♥
Det är bara 5 veckor kvar till BF, nu längtar vi otroligt mycket!!

0 Läs mer >>
Helgen har bara sprungit iväg känns det som och nu va de ny vecka!
Fredagen var super mysig med Elin och Nellie, skön promenad och go fika :). Kvällen spenderade jag hos mamma och pappa, vilket jag har gjort i princip hela helgen.
Lördagen började med loppis på jobb och sen körde jag och mamma hem till mig för att fixa och dona. Nu är spjälsängen ihopsatt och bäddad (bild kommer någon annan dag). Nu längtar vi ännu mer till det lilla livet bestämmer sig för att komma ut ♥. Det mesta är fixat och förberett till bebisen men där är lite småsaker kvar, men vi har ju tid på oss.
I Lördags kväll blev det grillat hos mamma och pappa, även mormor var med oss och åt. Sen slängde vi oss i soffan med gottis. En riktig lördagskväll ;).
Igår tog vi dagen som den kom, var och handlade på Maxi sen bakade jag en rabarber paj (mumsfillibabba) när vi kom hem, vid 5 tiden åkte vi till Tobbe och Elin för lite korvgrillning. När jag väl körde hem från mamma och pappa på kvällen så ville jag bara hem till min älskling. Det är något speciellt när man får en riktig dunderkram och en puss när man inte har träffats på några dagar ♥

Tack för en trevlig och bra helg !!


♥ På Torsdag är det bara 5 veckor kvar till BF ♥

Äntligen sommar

0 Läs mer >>
Godmorgon :).
Jag känner mig onormalt pigg och glad idag, men jag har iofs sovit relativt gott inatt och solen skiner i fina Helsingborg. Det känns som det kommer bli en super bra dag! Jag ska till Klippan och träffa Elin och Nellie. Det blir en promenad och en fika, bra kombination!! haha.
Ikväll ska Richard iväg på den årliga Skogsfyllan med grabbgänget och han blir borta hela helgen. Vad ska då Sara göra? Något var jag ju tvungen att sysselsätta mig med så ikväll har jag beställt grillat hos mamma och pappa. I morgon blir det loppis på jobb och sen ska jag och mamma fixa lite här hemma. Vi ska bland annat sätta ihop spjälsängen. Sen vet jag inte vad mer som händer i helgen, ganska lungt och skönt (förhoppningsvis).

 

Nu kallar frukosten.

180512

1 Läs mer >>
Tänka sig, nu har jag redan varit hemma i två veckor! Jag har egentligen massor att göra men jag vill ju bara göra det som är roligt ;) haha!

Idag har jag träffat Tobbe, Elin och Nellie ♥. Vi var på Fjärilen och Grodan, en barnklädes butik ute på Råå. Jag kunde bara inte låta bli att handla så jag fick med mig 2 bodys och 1 par byxor hem ;). Nu får det vara slut på kläd-handlandet till bebisen tills den har kommit ♥! Jag ska verkligen lägga band på mig själv och försöka att inte ens kolla på bebiskläder.
Efter vi hade varit i klädesbutiken så köpte vi med oss lunch, sen körde vi hem till mig och åt och snackade lite skit :) Det är alltid roligt med lite sällskap, det ger mig energi vilket jag behöver.

Nu tänkte jag börja på kvällsmaten så Richard blir glad när han kommer hem ;)

100512

0 Läs mer >>
I Fredags fyllde min bror, Thobias år :) woho, Grattis ♥
På kvällen var jag och Richard och åt på Haket med Hg och Helena :) Det var en super mysig kväll, men kunde deffinitivt varit bättre service...
Igår var vi hos Tobbe och Elin för att fira Tobbe. Det blev grillning. Rolig och trevlig kväll med jätte bra sällskap :)

Har sovit som en kratta inatt och har därför varit helt av banan idag. Körde till mamma för att göra färdigt bebisens skallror. En boll och en kub. Bollen ser dock ut som 12 st madonna bröst ;) haha. Aja, första grejerna jag virkade och är därför väldigt väldigt nöjd :) Richard gillade också dom, så det får vi hoppas att bebisen också gör haha.

I morgon har Richard tagit semester. Då ska vi skriva faderskapsintyg och uträtta en massa ärenden :)
Ser fram emot att spendera morgondagen med mannen i mitt liv ♥♥

Helgen som varit