0 Läs mer >>
I måndags åkte mitt hjärta till Roskilde festivalen, jag saknar honom super duper mycket! Men dagarna går fort när man har att göra.
I måndags jobbade jag sen var jag hos mina föräldrar, sov där sen i går var jag med min mormor och morfar på Ikea. Fick ett vinställ av dom som jag har velat ha jääätte länge :) Dom är världens bästa morföräldrar. När vi var färdiga på Ikea tog vi en fika hos dom sen körde jag vidare hem till mamma och pappa. Rotade bland mina flyttlådor och började lasta ut i bilen :) Vilken tur att vi har kombi nu, haha!

När jag kom hem så började jag fixa här i lägenheten. Hängde in kläderna i garderoberna igår, men vi behöver fler galgar (en tur in om Ikea i morgon igen, ja). Får se om jag hinner något idag, jobb idag och i morgon som gäller.

Ha en underbar och solig dag alla :)

Hjärtat ♥

0 Läs mer >>
I måndags åkte jag till Klippan, spenderade dagen och kvällen hos Tobbe och Elin :) Sov över där för att på Tosdags morgonen dra till Tyskland och handla hem lite godsaker :). Hade en rolig resa både dit och hem. Lite drygt att sitta ner i så många timmar bara men tiden gick ganska fort. Men nu har jag alkohol så det räcker antagligen hela sommaren ;)

Tiden har gått jätte fort. På Måndag börjar jag jobba igen och idag är det Midsommar. Vi är några st som ska fira denna underbara dag hos min morbror och hans familj :) Det ska bli roligt som attan.

Nu är det dags för mig att tvätta av min ansiktsmask och hoppa in i duschen :)

Ha en trevlig midsommar allihopa !

Tyskland och Midsomma...

0 Läs mer >>
Har haft semester nu i en vecka. Börjar jobba igen måndagen den 27 Juni! Försöker ta dagen som den kommer och försöker njuta så mycket som möjligt av min ledighet. Änsålänge har den varit great :)!

Idag ska jag till Sandra och fika en runda och snacka lite skit :) alltid roligt, haha!! Efter det så ska jag till Väla med Elin. Växla lite pengar till vår tysklands resa på tisdag ;P Tjoho! Alkohol, here we come!

Ha en bra dag allihopa!

170611

0 Läs mer >>

I fredags fyllde jag år. Då rymde jag och älsklingen hemifrån för det var ju student här i stan = kaos. Hade bestämt att vi skulle passa underbara Leo så vi hämtade honom, fikade med mormor och morfar hos mamma och pappa. Käkade pizza där på kvällen sen hem efter två hyrfilmer :)

I går hade vi lite kalas här och sen var vi ute och åt med Richards familj och min mamma och pappa på Mölleexpressen :) Mycket god buffé, det var till att rekomendera!

Idag kom min kusin och hennes mamma och precis när dom gick så kom mina kära brödrar och deras fruar :) Snacka om att jag är mätt nu, haha. Har bara ätit och ätit denna helgen så i morgon får det bli andra bullar.

Jag fick bland annat en Viktoria Beckham parfym, presentkort på ansiktsbehandling, pengar, presentkort på Väla och två garderober som jag har önskat mig hela året ;)

Med andra ord har det varit en perfekt helg.
Tack så jätte mycket för presenterna och gratulationerna ♥

Ett år äldre.

0 Läs mer >>

Igår på förmiddagen röjde jag och älsklingen lite i lägenheten. Hade en mysig promenad på stranden sen avnjöt vi en god cider på balkongen.

Åkte till Fredde på inflyttningsfest/födelsefest på kvällen! Det var en riiktigt lyckad kväll! En sak är säker att det var längesen jag hade en så rolig utgång som igår ;) Lite ångest hade jag när jag skulle kolla internetbanken idag, en nagelbitare, haha!
Mådde ju som jag förtjänade i morse men innan kvällen är helt slut så kommer jag väl vara människa igen :)

Nu väntar jag på att finalen av Big Brother ska börja sen ska jag nog hoppa i säng.

Party

0 Läs mer >>
Har jobbat en runda idag, 8-13. Var på massage 30 minuter när jag hade slutat! Sällan jag somnar när hon knådar ;) haha. Kan tänka mig att man ser lite rolig ut, hihi.

När jag körde hem från Klippan så körde där en bil bakom mig som tryckte mig i röven, vilket jag stör mig på något fruktansvärt. När vi väl kom upp på motorvägen drog han om mig, en vansinnes omkörning och efter 5 minuter kör jag om honom i lugn och ro. Då står han vid vägkanten med en bil som ryker under motorhuven ;) HA på dig. Då tänker jag: Ska jag stanna och fråga varför han hade så bråttom när han bara skulle hit?. Sicka nötter det finns!

Nu är jag hemma och ska fixa lite i köket. Ikväll ska jag och älsklingen äta tacos sen ska vi på Bio - Fast and the furious 5 :)
---

En sorgsen dag.
Det är ett helt år sedan idag! Jag tänker på dig .

Och du skulle inte lä...