0 Läs mer >>
Nu har arbetet på köket påbörjats! Sydspol var här igår och började på rören som ska fixas. Det arbetet är förmodligen klart på fredag. Nästa vecka ska någon från byggfirman komma och kolla på köket, sen är det dags att byta ut skåpen och glasskivan. Hoppas att detta inte kommer ta allt för lång tid, är ju så jäkla trött på de nu!

I förmiddags hade jag en frukost dejt med Steffi. Det var så längesen vi träffades nu, vi behövde nog prata av oss lite. Synd att vi jobbar om varandra bara, annars hade vi kunnat träffas oftare!
Snart ska jag gå och möta upp Sandra för en tur ner i stan. Det var inte igår jag träffade henne heller så det ska också bli roligt!

det är alltså en sån där rolig idag idag ;)

280212

1 Läs mer >>
Bebisen har sparkat nu några veckor men jag känner det mer och mer för varje vecka som går :). Det går inte att beskriva känslan när den rör på sig, det är bara underbart!

Igår gick vi in i v. 22+0, eller 23 om man räknar så. Jag har inte bestämmt mig hur jag vill räkna än.
Tänker nästan varje dag på att Elin och Tobbe bara har 4 veckor kvar!! Tiden bara springer iväg och om man räknar BF så skiljer det 3 månader på våra bebisar.
Vilken underbar sommar och vilket underbart år vi har framför oss  ♥


Vi bara växer och växer ♥

Bebis

0 Läs mer >>
Allt detta med köket är riktigt pain in the ass.. Äntligen är vi någerlunda färdiga och vi får reda på att ett gammalt rör i väggen har gått sönder så vi har fått en mindre vattenläcka i köket. Skit roligt!
Har pratat med Folksam och dom hänvisade mig till ett bygg företag, men när jag ringde dom så hänvisade dom mig till Folksam. Att dom inte kan bestämma sig!
Jag tycker att det är fel att vi ska hålla på och ringa runder till alla möjliga företag och det är inte ens vi som ska lösa det egentligen! Kanske inte konstigt att man inte sover om nätterna när man bara har en massa skit att tänka på!!! Det kommer lösa sig men det är bara frågan om när..

Ska försöka få tag på Richard och berätta hur läget ligger till, sen får det bli något avsnitt SATC :) Ikväll är det jobb som gäller!

Jobbig morgon.

0 Läs mer >>
Körde in om Barnens Hus på vägen hem från jobb, så jag kunde hämta ut vår Babybox :). Har inte öppnat den än men det är alltid lika roligt att gå igenom såna grejer ;). När jag ändå har bebis ämnet uppe så var jag och Richard på Kappahl igår och hämtade ut vår gratis body, hihi, oooh vad vi längtar nu... Det är snart dags för Tobbe och Elin, vi vill allihop att tiden ska springa iväg :). Det ska bli så roligt!

Hur som helst så tog jag ett ryck med dammsugaren när jag väl kom hem. Har suttit här ett tag nu och beställt och fixat med Oriflame, så nu får det snart räcka. Börjar bli trött i huvudet.. Det händer inte så mycket idag, Richard skulle mecka med bilen så jag får ta och sysselsätta mig själv i den mån de går :)


Ha en bra kväll.

150212

0 Läs mer >>
Slutade jobba kl. 13.00 idag, alltid skönt att sluta lite tidigare så man hinner med lite ärenden. Fick jag postat FK papperna idag så nu får vi väl vänta och se om jag får grav. ledigt :) Så röriga papper och det är inte slut än för jag ska fylla i ännu fler.
Körde in om Väla på vägen hem också för att kolla HM, behövde lite små saker så jag kollade såklart in mamma kläderna också ;) Har beslutsångest vad gäller ett par byxor men jag köpte inte dom.

När jag väl kom hem så ville jag bara slänga mig på soffan, men icke! Nu ska jag minsann och da börja promenera regelbundet.. Tog en härlig promenad i solen, dock bara en halvtimme men det räckte för idag! Dags att hoppa in i duschen nu. När Richard kommer hem så ska vi köra till Tobbe och Elin :)

Underbara sol

0 Läs mer >>
Igår hade jag en väldigt bra jobbedag men så fort jag tog ett steg utanför dörren när jag hade slutat så började de!
Skulle in om apoteket eftersom min hudläkare hade skrivit ut saker till min psoriasis. För det första tog det en jävla tid innan det var min tur sen när jag väl kom fram så visade det sig att jag endast kunde använda en hudlotion för det andra var inte testat på gravida! Jag sa ju specifikt till honom att jag måste ha saker som är godkända för gravida. Nu har jag ju fan betalat 300 spänn i onödan. Jäkla pucko!!!!

Aja, huvudvärk som tusan och jag kommer hem och ska parkera på min HYR-parkeringsplats. Inte ens den var ledig för någon hade såklart tagit den. Hur är människor funtade? Där står att det är hyr platser och ändå ställer man sig där? Det är nog sjätte gången detta händer. Man ska inte bråka med en gravid kvinna! Jag fick ett litet utbrott!!!!

Nu när jag har avreagerat mig lite så kan jag ju glatt säga att denna dagen började bra och kommer förhoppningsvis vara bra hela dagen! Har nytt varit gjort ve mig lite och det är dags för mig att köra till Tobbe och Elin :). Elin ska hjälpa mig med papperna till försäkringskassan (ansökan om gravidpenning). En annan fattar ju inte ett skit men eftersom Elin också har fyllt i såna papper så kan hon hjälpa mig.

Dags att ta köra till Klippan :)

åh vad trött man blir...

0 Läs mer >>
I Fredags följde jag med mamma hem när hon hade slutat jobba :) Jag var ledig hela dagen och hon hade eftermiddagen fri så vi gick och hämtade Leo på dagis. Vilken sötnos han är, han kan verkligen få en bubblande lycklig haha. Åt kvällsmat hos dom, sen kom älsklingen dit när han hade tränat :). Stannade inte farligt länge men det räckte, helt slut när vi kom hem!

Igår jobbade jag. När jag hade slutat så väntade ett besök hos min hudläkare. Vet inte vilket ben jag ska stå på nu längre så jag får väl se hur jag gör!
När jag kom hem hade min älskade sambo varit och hämtat ut mitt paket (mina efterlängtade gravidjeans) och på bordet stod även en vas med jätte fina tulpaner ♥. Man kan inget annat än att älska honom, så underbar!
Fick ett ryck och körde till min morbor med familj - kvällsmat, mys och skitsnack hela kvällen. Helt perfekt!

Idag är det dags för jobb igen, jobbar dygnet och i morgon när jag har slutat så är det en promenad som står på schemat... där med basta!!! ;)

Helgen

0 Läs mer >>
Vid 11 tiden körde jag till Väla för att möta upp Josse och ta en fika :) Det går alltid för lång tid mellan gångerna vi ses. Men det är alltid lika roligt att träffa henne <3 Fick tag på ett par sköna sneakers, hel nöjd! Det tog ju ett tag för jag är väldigt kräsen när det gäller skor. Fick även med mig en t-shirt hem, har kollat på den ett antal x gånger men idag kunde jag inte motstå ;)

När jag kom hem så slängde jag mig på soffan och kollat SATC :) Har inte rört mig förrän nu, behövde en paus och fixade därför mitt gravidsmycke. Köpte en läderrem till den idag så jag kan börja använda den :) hihi. Love it!

Ikväll ska jag jobba lite extra, hockey dags! Men jag hinner kolla på något avsnitt till innan det är dags för mig att köra!

Ha en bra kväll allihopa :)

Shopping