0 Läs mer >>

Richard är iväg hela helgen så igår var jag hos mamma och pappa på kvällen :) kollade på Let's Dance och åt pizza. Myspys!
Jag hatar verkligen att sova själv här hemma, det blir så ensamt i vår stora säng :(, men det gick faktiskt bra. Bara en natt till som jag ska sova ensam så det ska jag väl stå ut med. Idag är jag ganska trött också så jag kommer nog sova som en stock!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag köra till min morbror och hans familj :) Fick ett sms av min kära kusin där dom bjöd in mig på kvällsmat, och det säger man ju aldrig nej till.

Ha en fortsatt bra helg.

i min ensamhet

0 Läs mer >>
I morse var det dags, gluskosbelastningen :). För det första så var det så jäkla äckligt, jag trodde aldrig att jag skulle få ner allt men jag lyckades - klapp på axeln. Kanske tur att jag hade citronen med att pressa i!? För det andra så var jag hungrig redan när jag kom dit och för det tredje så började jag må fruktansvärt illa. Efter två timmars läsande och surfande/spelande i mobilen så var det dags för kontrollerna. Allting såg jätte bra ut och jag fick även höra älskade skruttens/skruttans hjärtljud ♥. Det är en lika underbar känsla varje gång. Verkligen lön för mödan!
Jag kan klaga hur mycket jag vill - det går inte över för det ändå! Men hur mycket jag än klagar så kommer det ut något gott av det. Vi längtar verkligen så himla mycket efter bebisen, helt obeskrivlig längtan ♥.
(och ändå är det tur att den inte ska komma nu för vi har så mycket kvar att göra och handla.)

Nu är jag grymt rastlös så jag ska ta mig en tur till Väla för att traska en sväng sen ska jag till maxi för att handla hem lite godsaker till helgen.

:)

0 Läs mer >>
Igår när Richard hade slutat så var vi på Väla och Ikea :) Påvägen hem tog vi driven på McDonalds, McFlurry är det begäret jag har för tillfället och stackaren (Richard) har inget att säga till om haha... Det får bli skärpning snart för så fort jag äter sött så äter han också ju. Jag är väldigt dålig på att peppa!
Det gäller andras bekymmer också, fan vad jag ska fokusera på alla andra och deras bekymmet istället för att ta hand om mig själv...
Jag har ingen annan att skylla än mig själv, därför ska jag åtminstonde försöka ändra på vissa grejer hos mig själv!

Jag har i alla fall sovit som en stock inatt och det behövdes verkligen. Förr så vaknade jag av det minsta lilla ljud men nuförtiden så muttar jag bara lite när Richard pussar på mig och säger hejdå på morgonen! I mitt huvud låter det ju bra "Hejdå, jag älskar dig, kör försiktigt". Men det enda som kommer ut är "mmm"!

Ikväll är det jobb som gäller, så snart ska jag väl få i mig lite lunch och så ska jag in om Maxi innan jag kör till Klippan :)

Ha en underbar dag .

Torsdag

0 Läs mer >>
God förmiddag alla glada :).

Igår var jag och Richard flitiga. Vi körde till mina föräldrar och tvättade min bil så nu blänker den så gott de går.. fick ju inte bort alla skönhetsfläckar, men men.
På eftermiddagen, framåt kvällskvisten körde vi till Tobbe och Elin för kvällsmat och lite skitsnack :) Det kunde inte bli bättre, super mysigt och det var välbehövt.

Idag var det dags för sommartid, tiden går ju bara så jäkla fort! Det är något jag tänker på varje dag - hur kan tiden gå så fort? Jag har bara 5v kvar att jobba innan jag ska börja gå på min gravid penning och om 3 månader så ska vi bli föräldrar.. Herregud!

Aja, nu ska vi köra och handla på Maxi och i eftermiddag blir det Våffelfika hos svärföräldrarna :)

Sommartid

0 Läs mer >>
God förmiddag alla glada :).

Igår var jag och Richard flitiga. Vi körde till mina föräldrar och tvättade min bil så nu blänker den så gott de går.. fick ju inte bort alla skönhetsfläckar, men men.
På eftermiddagen, framåt kvällskvisten körde vi till Tobbe och Elin för kvällsmat och lite skitsnack :) Det kunde inte bli bättre, super mysigt och det var välbehövt.

Idag var det dags för sommartid, tiden går ju bara så jäkla fort! Det är något jag tänker på varje dag - hur kan tiden gå så fort? Jag har bara 5v kvar att jobba innan jag ska börja gå på min gravid penning och om 3 månader så ska vi bli föräldrar.. Herregud!

Aja, nu ska vi köra och handla på Maxi och i eftermiddag blir det Våffelfika hos svärföräldrarna :)

Sommartid

0 Läs mer >>
Vaknade innan klockan ringde idag och jag kände mig faktiskt väldigt utvilad! Helt fantastiskt :).
Har precis varit och hämtat ut ett paket - ett efterlängtat stödbälte. Har lånat ett av Elin men så beställde jag ett eget från "Gula Rehab". Det är super bra!!

Nu ska jag äta lite lunch sen ska jag in om Familia innan jag ska på Personal möte. Jag behöver ett par sköna skor nu när jag blir allt tyngre och där är lite erbjudande på Intersport nu. Hoppas bara att där är kvar i min storlek...


Igår var jag hos mamma och pappa, och efter vi hade ätit kvällsmat bestämde jag och mamma oss för att köra och hälsa på min mormor och morfar. Det är nog det bästa besöket någonsin. Jag är så fruktansvärt glad för båda två och morfar var mycket piggare igår, nästan för pigg för att vara honom . Detta kommer jag leva på ett bra tag ♥

220312

0 Läs mer >>


Stort grattis till Tobbe & Elin . Jag är så otroligt glad för er skull!
Igår föddes hon
Nellie - 12.04 - 3535 g - 51 cm


Välkommen till den stora vida världen fina Nellie ♥

Fina lilla Nellie ♥

0 Läs mer >>
Godmorgon ! Jag ska snart köra och jobba sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda. Blir kanske en sväng in om Familia när jag kör hem igen för jag hade nog behövt lite nya leggings :)

Igår kväll fick jag reda på att min kusin och hans flickvän ska ha barn i September. Reaktionen: Gådhud på heela kroppen och tårar i ögonen! Jag är så fruktansvärt glad för deras skull. Tre kusiner som får barn inom ett halvår, spännande. Tiden bara springer iväg, hoppas att tiden går fort till sommaren för jag och Richard längtar efter vår bebis mer och mer nu ♥!

Nu får jag väl göra ve mig lite så jag kan visa mig ute i samhället !

tidig söndags morgon.

0 Läs mer >>
Nu är halva vårt kök borta! I morgon eller på fredag kommer Anticimex och sätter in en avfuktare så ska vi ha den i lite mer än en vecka. Sen ska nya skåp och en ny glasskiva upp :) Hatar verkligen denna röran vi har i lägenheten, men vad ska vi göra? Ja, det finns ju inte så mycket att göra mer än att stå ut helt enkelt...

Igår ringde jag till min kära mamma och bjöd in oss på middag hos dom :P Det var längesen vi var där och det passade bra för vi skulle ändå ut och köra :). Vi skulle först ut på Råå, till en liten barnklädes butik - "Fjärilen & Grodan". Vi köpte en mössa och en tjocktröja till bebisen, man kan ju inte hålla sig ;)! Jag kan varmt rekomendera den butiken :)
När vi var påväg dit så upptäckte Richard en spricka i vindrutan på min bil.......Kan ni tro att jag blev glad? Inte!! Jag har alltid haft lätt att måla fan på väggen när något går emot mig, men ibland är det inte lätt! Först köket och nu detta med bilen. Aja, det är materiella ting och det går att fixa och där är ju dom som har det mycker värre!

Som tur är har jag världens bästa pojkvän och världens bästa pappa som ställer upp och hjälper mig ♥♥

onsdag.

0 Läs mer >>
Var i Ullared med mamma i Lördags och handlade en massa fint och praktiskt till min och Richard kommande lilla bebis! Fortfarande står allt i vardagsrummet i ett hörn i kassarna, ska ha upp det på vinden någon dag.
Änsålänge är det inte lönt att fixa med det för idag ringde dom från byggföretaget som ska fixa vårt kök. Dom kommer och börjar riva ner glasskivan i morgon eftermiddag så jag har fått packa ner halva köket i flyttlådor nu!! Här är väldigt rörigt nu och rörigare kommer det att bli :(

Men nu ska jag inte sura, vi får i alla fall gjort ve köket igen.
Tobbe och Elin har varit hos Barnmorskan idag och kommer snart hit så ska vi få i oss lite lunch.

Ha en bra eftermiddag !

Bara en massa röra...

0 Läs mer >>
Hade kort jobbedag idag, ibland är det skönt att sluta lite tidigare än vanligt :)!
Körde till Cia och klippte mig, tog bara topparna idag för jag ska låta det växa lite nu, och så fixade hon mina bryn.  Skönt att fräscha till sig lite :).

Nu har jag suttit i någon minut och hämtat andan och det är dags att påbörja renbäddningen. Vid 5 ska jag bannemig till Friskis och träna :P haha. Äntligen dags för en gyminstruktion och få lite hjälp med vad jag ska träna och så :) Skönt att komma igång, åtminstonde lite i alla fall.

Ikväll så ska jag till mamma och pappa. Ska sova där för i morgon bär det av till Ullared :)

ha en bra kväll allihopa.

090312

0 Läs mer >>
Har haft mina ryck ny i två dagar, helt otroligt och inte likt mig :P
Igår körde jag till Billesholm för att gå en promenad med min goa hund i skogen. Sen hälsade jag på mormor och morfar när jag ändå var i dom trakterna :)
På kvällen efter jag och Richard hade ätit så gick vi ännu en promenad. Fick tvinga ut honom men han följde i alla fall med ;)

Idag gick jag upp vid 8, åt frulle sen körde jag till Maxi och handlade :). Tro det eller ej, jag fick ett städ ryck så jag har städat nästan hela lägenheten!
Nu har jag nästan precis fått i mig lunchen och ska snart köra till jobb :).
Puh, jag kommer vara helt slut när jag kommer hem ikväll.

Ha en bra em och kväll.

070312