0 Läs mer >>
Igår var första dagen på min havandeskapsledighet. Änsålänge känns det inte konstigt men det kommer det antagligen göra när jag har varit ledig i några dagar..
Jag började dagen igår med ett besök hos frisören, perfekt att fräscha upp håret lite nu i början på ledigheten. Det blev lite nya slingor och lite topp klippning.
Efter det så körde jag till mamma med frallor sen gick vi en liten runda i skogen och sen körde vi till Åstorp och hämtade hem bebisens bilbarnstol och bärsele. Plus att det blev ju såklart några saker till ;) haha. Det är svårt att låta bli! Skönt att även ha de gjort.
Bilen blev klar från verkstaden igår, nu ska det bara göras en framhjulsinställning sen är bilen klar för ombesiktning!

När Richard hade slutat jobba så körde jag hem och hämtade honom sen körde vi till mamma och pappa igen där vi avslutade kvällen men pizza, kvällsmys och en massa bus med prinsen Leo.

Igår hade jag och Richard varit förlovade i 2 år... redan!! Tänk så fort tiden går. Älskar honom mer och mer för varje dag som går ♥. När jag kom hem och skulle hämta honom så fick jag en stor bukett blommor. Han vet verkligen hur man gör mig glad. Helt underbar människa! ♥

fredagens äventyr

0 Läs mer >>

Tog en rejäl sovmorgon i morse, jag vaknade inte förrän kl 10. Men de va jag värd :)!
Jag har virkat färdigt 2 rutor av 6 till min kub-skallra till bebisen. Jag är helt fast, det är super roligt, haha.

Idag ska jag till Väla och fika med Emelie :) det var så längesen vi träffades så vi har säkert en massa att prata om ♥. Kanske lite shopping också, man vet aldrig.
Efter de ska jag hem till mamma och pappa och hämta mer garn ;)!



♥ v.31+0 (v.32) ♥

250412

0 Läs mer >>
Var uppe i ottan och skulle tvätta ... tvättmedlet slut! Jaha typiskt. Fick gå och handla sen kunde jag tvätta...
Så fort tvätten är färdigt så ska jag till mamma och pappa, jag ska lämna bilen på verkstaden idag (igen)! Sen ska jag försöka bli färdig med i alla fall en ruta idag till skallran som jag virkar till vår efterlängtade bebis :)

Kanske blir det en liten promenad i skogen också idag..!?

240412

0 Läs mer >>
Trött som bara den, men vad gör de om 100 år?

Idag är det personal möte på jobb och sen ska jag hem och fixa lite grann.
Ikväll är det dags för andra föräldrarkursen. Unda vad som ska diskuteras ikväll :)? Spännande! Innan det är föräldrarkurs så ska vi på besök hos barnmorskan, lyssna på hjärtljuden osv.


ha en bra dag

190412

0 Läs mer >>
Vilken energi jag fick när jag vaknade i morse när jag såg att solen sken :). Slängde i mig frukost sen begav jag mig på en promenad ner i stan för att pausa mitt träningskort på Friskis. Så nu är det gjort! Det är skönt att inte behöva känna den pressen, så nu ska jag istället bruka allvar med mina promenader (blir självklart lättare när jag går hemma) och så ska jag plocka fram min pilates boll igen som jag kan använda här hemma :)
När jag ändå var nere i stan så gick jag in om Gecko så Clara bytade min piercing i örat. Mycket förändras under graviditeten och bland annat mina piercingar. Denna hade helt plötsligt blivit uttöjd så jag fick byta till en större pärla :)

En sak som känns väldigt konstigt är att jag har packat min nattväska inför mitt sista nattpass innan jag går på grav. ledigt.. Shit vad tiden har gått fort! Samtidigt som det känns skönt för kroppen att jag snart ska börja gå hemma så vill jag ju jobba :/ Har aldrig tyckt om att gå hemma för mycket men det blir väl annorlunda nu! Jag kommer väl ha att göra här hemma också antar jag..

Nä nu får jag avsluta så jag får i mig lite lunch innan jag ska bege mig :)
Ha en bra dag allihopa.

promenad i vårvädret

0 Läs mer >>
Igår var jag och älsklingen på den första föräldrarkursen :) Helt klart något jag rekomenderar eftersom jag tyckte det var nyttigt att få lite djupare information och att vi kunde diskutera och dela med oss av tips och idéer. Det var roligt att sitta ner i lugn och ro och prata med andra blivande föräldrar som ska ha ungefär samtidigt som oss :)

Idag har jag pratat med familjerättsenheten ang. faderskapsintyg så nu har vi bokat in en tid till de. Där är så mycket som ska fixas med innan bebisen kommer!
Pratade även med försäkringsbolaget ang. vårt kök. Det var bara att vänta på fakturan från byggfirman som gjorde arbetet sen är det är i princip färdigt med allt :) Skönt vill jag lova!

I em. är det dags för jobb. Det blev lite ändringar så jag ska ha natten inatt istället så slipper jag den i morgon natt :)

Ha en bra dag.

föräldrarkurs del 1

0 Läs mer >>
Har väntat på elektrikern sen i tisdags och han har varken varit här eller hört av sig. Inte svarar dom på företaget heller, dom ser väl att det är jag som ringer :P! Men det är i alla fall fruktansvärt dåligt, tycker jag!
Som jag har nämnt innan så vill vi bara bli färdiga här hemma...

Aja nog om det.
Efter jobb idag så körde jag en snabbis till Väla. Fixade present till Spike och så köpte jag såklart något litet till mig själv ;) en oversize tröja fick de bli idag. Måste säga att Väla har en väldigt dålig inverkan på mig.....

Nu ska jag ta mig en dusch sen göra ve mig, ikväll ska vi till Harrys, käka gott och fira Spike :)

Ha de.

050412

0 Läs mer >>

Så besviken jag blev igår när jag kom hem efter jag hade varit hos Sandra.
Glasmästarna hade varit här och satt upp glasskivan... Där är inget fel på glasskivan som tur är men fogen däremot var jag inte nöjd med. Det är så tråkigt att man ska behöva bli ledsen och arg varje gång någon har varit här och fixat... Men pappa var här och tittade på de igår - han tyckte inte att de va så farligt för han menade på att det kunde ha varit mycket värre! Så pappa ska fixa till de :) När han hade varit här så känndes det mycket bättre, vilken tur att man har sån underbar pappa ♥
Idag var rörmokaren här och satte tillbaka kranen så nu väntar jag bara på elektrikern sen ska här inte hit fler okända hantverkare!! Nu vill vi bara bli färdiga så vi kan fokusera på annat..

Gick upp vid 08 tiden så jag har fått ganska mycket gjort. Ska ta och fortsätta med köket nu så där blir rent och fint igen :) Börjar jobba kl 14 så lite mer hinner jag med.

Puss och kram

040412